Toinen lomaviikko on kulunut helteisissä tunnelmissa. Vihdoinkin on kunnon kesäkelit. Ponitkin ovat päässeet laiduntamaan kun laidun on kuivanut kunnolla. Ihan yötä päivää eivät siellä paksukaiset ole kuitenkaan saaneet olla vaan muutaman tunnin päivässä vain. Eikä ne kauhean pahoillaan siitä ole tuntuneet olevan. Samalla tulee sitten liikuttuakin, ainakin se 5,5 km päivittäin. Muuten ne ovatkin tämän viikon vain lomailleet.





Koirat ovat käyneet uimassa ahkerasti ja nyt on voinut antaa jo Noahinkin uida ihan kohtuullisen pitkiä aikoja kerrallaan. Sen verran on vesi lämmennyt.





Treenailut on helteiden takia olleet hieman katkolla eli esimerkiksi agikentällä en ole viitsinyt koiraani juoksuttaa. Virallisena treenipäivänäkin kun oli möllikisat niin aksailut ovat jääneet vähälle. Tänään käytiin muutama takaaleikkaus- ja persjättökuvio vääntämässä. Ne sujuivatkin helteestä huolimatta ihan hienosti, mutta kontaktit taas sitten ei yhtään kertaa onnistuneet ensi yrittämällä radan osana vaan vasta yksittäisenä uusittaessa. Huoh…





Hakuilemaankin päästiin pitkästä aikaa perjantaina kun järjestin itseni viralliseen treeniryhmään. Hitto, että jännitti. Uusi ryhmä ja uudet ihmiset, jotka tosin paljastuivat suurimmaksi osaksi minulle ennestään tutuiksi. Noahkin toimi ihan osaamisensa mukaisesti, eikä siis nolannut ohjaajaa. Itseasiassa se toimi paremmin kuin mitä minä etukäteen pelottelin. Kolmesta maalimiehestä se nuoleskeli vain yhtä ja senkin lopetti kun maalimies kielsi. Sitä paitsi se aloitti ilmaisun silloinkin ihan hyvin, mutta hetken kuluttua päätti sitten kuitenkin tervehtiä tyyppiä ihan kunnolla. Ensi kerraksi on jo suunnitelma mietittynä kun nyt taas tiedetään missä mennään.

Ihan ei putkeen mennyt kuitenkaan tämäkään viikko. Tänään huomasin Noksun vasemman alakulmurin lohjenneen. Ihan kunnon kokoinen pala puuttuu kärjestä ja ydin on näkyvissä. Ei se tunnu sitä vaivaavan, mutta täytyy se varmaan käydä lääkärillä näyttämässä. Hitto kun harmittaa. Huomenna olis tämän vuoden ekat näytelmätkin. Mitään suurempaa menestystä en odota. Noah on kumminkin aika rimpula ja karvaakin on lähtenyt sen verran, ettei silläkään voi paljon keveyttä peitellä. Tuloksia odotellessa...