Kylmää ei ole vieläkään, mutta vettä tulee ja tulee ja tulee... Koskahan viimeksi olisi ollut täysin sateeton päivä? Enpä muista.

 

Noahilla on oikein kunnon murkkukausi meneillään. Ei keskity kunnolla mihinkään, käy kauheilla kierroksilla kokoajan ja kun komentaa saattaa hyvinkin murista. Hakumettässä eilen nosteli koipea aina tilaisuuden tullen, mikä oli taas ihan uusi juttu. Tähän asti into on ollut niin kova etsimiseen, ettei ole koipea nostellut, vaikka olisi ollut hätäkin. Ihan hyvin kumminkin toimi muuten, mitä nyt Ninnin naamaa oli pakko nuolaista ennen kuin voi alkaa haukkua.

 

Ponipojilla on alkanut talvikausi ja yöt ovat sisällä. Eipä niitä suuresti tunnu harmittavan kun tarha on paksua turveliejua, eikä mitenkään niin mukavaa kävellä. Onneksi siellä on kumminkin myös niitä kalliopaikkoja, saavat edes joskus kuivaa maata jalkojensa alle.

Limppu on viimeinkin saanut lenkkarit. Vähän ollaan pihalla testailtu ja hyvältä tuntuu. Limppu ei ihmettele niitä lainkaan, mikä on se paras pointti. Vaikka eipä tuo yleensä mitään ihmettele.

 

Noah käväisi taas näyttelyssä.. ja jalostustarkastuksessa. Vähän oli kiireinen sunnuntaipäivä 11.9.

Aamulla porukka autoon, Vikke kuului myös vahvuuteen, ja nokka kohti Porvoota. Pyörähdys kehässä Noahin kanssa, josta tuli ROP. Toimistoon ilmoittamaan ettemme saavu ryhmiin ja kiireen vilkkaa kohti Valkeakoskea.

Porvoossa oli tie- ja siltatöitä oikein urakalla ja ulos pääsy hieman kesti. Vielä kun Porvoo-Hyvinkää välillä tuntui olevan pelkkiä tonttuja liikenteessä, aikataulu meni hiukka tiukaksi. No, ei me myöhästytty kuin 10 minuuttia sovitusta, mutta tuomari oli ollut nopea ja arvosteli juuri viimeistä appenzelliä. Nou hätä, Noah pääsi buchien joukkoon ja saikin erinomaisen arvostelun.

Ja sama suomeksi

 

Minulla on siis taas auto, joka mahdollisti osallistumisen kyseisiin tapahtumiin

Valkeakoskelta nokka kohden Kouvolaa ja siellä Viken pudotus kyydistä. Innoissaan se kotiin menikin vaan oli sangen järkyttynyt kun siellä ei ollutkaan ketään kotona.

Viimein puoli kuuden aikaan olimme kotona ja tallityöt tietty tekemättä kun aamulla nukuin rokuliin. Tallitöiden ja hevosten hoidon jälkeen illalla ei tarvinut kauheasti kyllä nukkumattia huudella.