Noahin viralliset lonkka-ja kyynärlausunnot tuli eilen. Täydellinen poika, lonkat A/A kynärnivelet 0/0, olkanivelet myös 0/0 (ei virallista lausuntoa) ja polvet 0/0  Kyllä helpotti. Jotenkin olin ihan varma, että kun Noksu on muuten niin täydellinen minulle luonteensa puolesta, eikä ihan pahan näköinenkään, niin pakkohan siinä on jotain vikaa olla. Ei ollut. Eikä ole. Tai no, vähän pienempi se voisi kyllä ollaKorkeutta 57cm, painoa tällä hetkellä 28,6kg ja kuitenkin ihan keskeneräinen vielä.

 

Sunnuntaina 10.7. oltiin Lappeenrannassa Agirodussa. Hirvittävän helteinen päivä, eikä juuri edes tuullut, mutta me selvittiin siitä ilman suuren suuria vaurioita. Mitä nyt Noah oli kotiin tultuamme väsyneempi kuin koskaan muistan sen olleen ja minun ihonväri tummentui asteella jos parillakin.

Appenzellijoukkueita oli tänä vuonna saatu kasaan kaksin kappalein, mikä oli varsin hieno saavutus. Mukana taisivat olla lähes kaikki agiliitelevät appelsiinit.

ALO-joukkueemme AlppiKengurut eli Markku ja Lulu, Pekka ja Bono, Mervi ja Minttu, sekä minä ja Noah. Kuvan on ottanut Tuija Hietanen, kuten muutkin agirodusta otetut kuvat.

KIL-joukkue Team Appe eli Teemu ja Iiris, Soili ja Aapo, sekä Markku ja Iina ja Nyyti.

 

Kaikki suoriutuivat helteestä huolimatta osuudestaan kunnialla, vaikka sijoitukset eivät ihan kärkipäähän yltäneetkään. Ei oltu kuitenkaan viimeisiäkään. Ja vaikka oltaisi oltukin, niin mikään ei silti himmennä päivän hauskuutta. Kivaa siis oli.

Noah teki ihan hyvän radan, vaikka helle veikin nopeudesta osansa. Toisaalta hyvä, koska ehdin ohjata paremmin. Aika oli kuitenkin joukkueemme paras, ratavirheitä yksi. Muurilla kolisi. Oli ponnistanut liian aikaisin eli minulla on taas käsi käynyt kuin helikopteri, ainakin siinä kohdin Pituus tuotti myös hieman ongelmaa, muttei yksikään palikka kuitenkaan kaatunut.

Syliinkö se on tulossa

Pituutta käytettiin astinlautana

Loppusuora häämöttää

 

Kaikenkaikkiaan olen todella tyytyväinen rataan. Radan jälkeen Noah pääsi uimaan Lulun, Iinan ja Nyytin kanssa. Vaikka ei sitä paljon tytöt jaksaneet uidessa kiinnostaa. Kivaa oli silti.

Nyt on helteet vähän helpottaneet, vaikka kyllä tuolla vieläkin tarkenee. Lenkille on kuitenkin taas päässyt pitkästä aikaa. Toissa päivänä yhteensä noin 10km, eilen 8km + ratsastus ja jalat kipeänä illalla.