Niin se vaan on, että kevät tulee kohisten. Lumi on huvennut puoleen, tiet ja tien varret on jo sulana. Aurinkokin on paistellut ja lämmittänyt ilman mukavaksi suojakeliksi. Ja onpahan sitä vettäkin sadellut. Viikko vielä ja siirrymme kesäaikaan  

 

 

Noah käväisi tässä viikolla eläinlääkärin juttusilla. Hyvät hankikelit ennen "lämpöaaltoa" aiheutti pieniä ongelmia herran takakannuksille. Vasemman jalan kannus on ollut alunperin ihan kunnon kiinteä varvas, eikä nahkan varassa heiluva kuten oikean puoleinen. No, nyt sekin sitten on irtonainen ja murtumaa peläten kiikutinkin pojan tarkastettavaksi. Helpotus oli suuri kun kyse olikin "vain" kiinnityksen irtoamisesta eli mihinkään toimenpiteisiin ei tarvinut ryhtyä.

Ponien painoa olen yrittänyt tarkkailla ja Limpun paino onkin pysynyt kurissa. Ljufurin painonnousukin on pysähtynyt. Tänään käytinkin hyväkseni mukavasti pehmennyttä märkää lunta ja vein Ljufurin pellolle kahlaamaan. Mukavasti hengästyi rapakuntoinen poni sekä taluttajansa kun kahlasi polvia myöden märässä lumessa. Lenkkeilyt onkin olleet tauolla muutaman viikon hiekkateiden liukkauden vuoksi. Koiratkin on joutunut lenkittämään lähinnä kauppareissujen yhteydessä Siltakylässä.

 

 

Ennen kelien lämpiämistä lenkkeiltiin ihan kohtuullisen ahkerasti, mutta muu treeni ponien kanssa on jotenkin ollut aika vähäistä. Josko vaikka lisääntyvä valo saisi jotain inspiraatiota aikaiseksi  

 

 

Limppu teki pitkästä aikaa pihatreeniä tänään ja olikin oikein pätevä ja kovin tohkeissaan moisesta huomiosta. Alussa tosin maisemat kiinnostivat enemmän kuin työt, mutta muutaman namipalkinnon jälkeen alkoi kummasti motivaatiota löytymään. Ai, miten niin ahne.

Molemmista poneista ja yhdestä koiraskoirasta lähtee karvaa oikein urakalla. Ja se jos joku on varma kevään merkki  

Uusia kuvia ei ole, joten tämän postauksen kuvat ovat kaikki helmikuulta.