Niin se vaan on päivä pidentynyt jo ihan selvästi. Kevättä kohden mennään siis huimaa vauhtia. Pakkaset tosin jatkuvat, vaikkakaan ei juuri nyt ihan niin kovina. Pari päivää ollut leudompaa.

Päivänä tässä eräänä, innostuin taas "punnitsemaan" ponit painomittanauhalla. Ovathan ne olleet nyt vapaalla heinällä melkein kaksi kuukautta. Limpun lukemat olivat pysyneet samoissa, mutta Ljúfurilla on paino noussut viidenkymmenen kilon verran  Ei hyvä. Varsinkin kun ylipainoa oli jo ennestään. Nyt onkin yritetty aloittaa kuntokuuri eli hankitreeniä ollaan harrastettu kun vielä onnistuu ennen lumien sulamista.

Limpulla maha kiukuttelee vaan. Jonain päivänä, kuten eilen, on ihan hyvä. Välillä taas huonompi, välillä hyvin huono. Häntäkin on kynitty ihan onnettomaksi, jottei niin sotkisi, mutta sotkeehan se.

 

 

Tiedä mitä sen kanssa tekisi. Nyt syövät yrttejä taas. Limppu mahaan, Ljúfur kesäihottumaan+ puhdistuskuurit ja yrttikivennäiset päälle. Limpulle maistuu, Lurpan kanssa on vähän pelaamista, jotta saa "rehut" uppoamaan. Kai tässä joutuu kohta miettimään, että onko Limpun pitäminen enää viisasta. Eihän sen ole hyvä olla kun kokoajan koskee mahaan.

 

No, koirat ainakin nauttivat talvesta, kukin omalla tavallaan...