Vuoden 2011 viimeiset tunnit menossa. Koirat lenkitetty ja ponipojat yhä tarhassa. Juuri yritin sisälle hakea, mutta eivät halunneet tulla. Limppu nuokkui ihan rauhallisena kuusen katveessa, Ljufur kulkee levottomana, muttei paniikissa.. ainakaan vielä. Edellisen kerran kun kävin katsomassa, molemmat rouskutti heiniään rauhallisena. Nyt jo paukkuu enemmän.
 
Kummallinen talvi. Vettä on tullut ja tullut ja tullut, tuuli myrskylukemissa jatkuvasti ja lumi pysyy maassa yleensä muutaman tunnin, jos sitä edes sataa. Yleensä ei. Viime yönä satoi vähän ja nyt on muutama pakkasaste, joten vähän valkoista ja mukavan kuivaa vaihteeksi.
 
Kuva Joulukuun puolesta välistä 2011
 
 
 
Vertailun vuoksi kuva myös joulukuulta 2010 samoihin aikoihin
 
 
Kuvat otettu samasta paikasta. Onneksi ei ole kovin paljon eroa 

Pikkuhiljaa alkaa nyppimään tämä jatkuva vesisade ja ravan tulo. Helpottaahan se elämää kun on lämmintä, mutta nyt alkas riittää jo. Hevosten tarha on aika kauheassa kunnossa. 

 

 

Noahin mielestä siistiä

 

Vähän liiankin "siistiä"

 

Koiraskoira on lähes aina enemmän tai vähemmän rapainen, huoh.

Jouluna sentään oli lunta. Aattoaamu valkeni sananmukaisesti valkoisena ja vielä Joulupäivänäkin lunta piisasi kun oli pikku pakkanen. Tapanina sitten olikin kaikki kadonnut ja hurja myrsky runteli suomenmaata. Sähköt oli poikki puolelta suomelta ja toisilta vieläkin  

Joulupäivänä otin ponipojat valoisan aikaan pikkutarhaan ja ihan kivasti niillä vauhtia riittikin. Limppu esitti oikein kunnon koululiikkeitäkin siinä sivussa.

 

Saapa nähdä, mitä vuosi 2012 tuo tullessaan...