Onneksi on kuitenkin myös kesäloma  Tosin loppua kohti mennään. Ensi viikko vielä ja seuraavalla sitten keskiviikon korvilla töihin, plääh! Nyt kuitenkin vielä nautitaan helteistä. Käytin äsken koirat uimassa ja mittari näytti autossa parhaimmillaan +30 ja varjossa. Eipä tuo minua haittaa mutta elukoille on aika tuskaisen kuumaa.

Uinti siis on ollut pääasiallinen liikuntamuoto koirilla taas, kuten viime kesänäkin.

 

Ponipojat ovat olleet laitumella vanhassa tutussa paikassa, missä Limppu vietti ensimmäisen kesänsä. Nyt ovat taas kotona, mutta eiköhän nuo vielä laiduntamaankin pääse. Odotellaan hieman heinän kasvua ja paarmojen joukkomuuttoa muille maille. Niitä on ollut paljon ja vielä julmetun suuria.

 

Viime viikonloppuna oli taas Hamina Bastioni Horse Festival eli siis ohjelmassa esteiden roudausta torstai illasta sunnuntai iltaan, yhteensä noin 42 tuntia. Kivaa oli tälläkin kertaa, vaikka kaksi päivää menikin toipumiseen moisesta urakasta.

Näkymää estevarikolta

 

Ja radalta

 

Porukkaa valmiina syöksymään radan rakennukseen

 

Valmis kärry odottaa seuraavaa luokkaa

 

Hienot johteet. Eikä painaneet kuin 90kg per raatihuone.

 

Äiskän pikku Vikke-cottonikin oli hoidossa yhden viikonlopun. Se on sitten hauska koira. Sen verran kovaa vauhtia joutui pikku jaloillaan kipittämään isompien perässä, että kotiin päästyään sammui samantien.

 

Noah kävi terveystarkastuksissa. PL 0/0, muista ei vielä virallista tietoa. Yhdessä näyttelyssäkin pistäydyttiin ja Gunnel Holm ei oikein ollut vakuuttunut herran kauneudesta. Tuloksena kuitenkin ERI1, mikä oli erinomainen saavutus surkealla arvostelulla. Diivan pojantytär Abby oli ROP.

Hakua ollaan treenattu ahkerasti, samoin agilityä. Esineitä ja tottista sitten vaihtelevasti. Henkilöhaussa Noah on edistynyt huimasti. Enää ei hössötetä vaan ilmaistaan hienosti maalimiehen vieressä maaten. Pallon kanssakin voi jo leikkiä ihan kuka vaan, eikä se aiheuta mitään hilluntakohtausta. Kyllä siitä vielä hakukoira tulee. Esineruudussakin se alkaa pikku hiljaa ymmärtää, että siellähän voi olla useampikin esine kerralla  Agilityssä koira kulkee hyvin, ohjaaja on sitten se heikoin lenkki

Viikonloppuna on Agirotu Lappeenrannassa. Appenzelleillä kaksi joukkuetta, möllijoukkue Alppikengurut, sekä kilpailevien joukkue Team appe. Noah juoksee mölleissä, Aapo kilpailevissa.

Aapo muuten kävi tekemässä hienot pisteet luonnetestissä, 190p. Ei paha. Vaan surullisempiakin uutisia on kuultu. Diivan ainoa tytär Norma on lentänyt Timin seuraksi pilven päälle. Toisesta polvestaan leikattu rouva, rikkoi tapaturmaisesti myös terveen polvensa, eikä sitä haluttu enää kiusata uudella leikkauksella. Hyvää matkaa Aino Kainulainen  Norman perheessä surua toivottavasti hieman helpottaa tällä viikolla Tsekeistä lentänyt pieni appenzellityttö Seri.