Helteistä huolimatta, jotka vain tuntuvat jonkin asteisena jatkuvan, olemme Noahin kanssa treenailleet säännöllisen epäsäännöllisesti.

Tottis on ihan hyvällä mallilla. Viimeaikoina ollaan hiottu lähinnä käännöksiä. Seuraaminen on muuten mallikasta, tosin patukkapalkka on vielä näkyvissä liivin taskussa, mutta käännökset ovat huonot. Vasemmalle alkaa mennä jo hyvin, täyskäännös vaatii pientä säätöä, oikea on totaalisen hakusessa. Pysäytykset leikkimällä nopeat ja hyvät, kaikissa asennoissa. Etäisyyttä ei olla kasvatettu viittä metriä pidemmälle. Noutokin on aluillaan ja ollaan käyty myös tutustumassa telineisiin. Paikallamakuu on täysin kesken ihan omaa laiskuuttani. Sitä on niin tylsää treenata. Muuten Noahin kanssa on tosi ilo harrastaa. Se keskittyy hyvin ja on aina innolla mukana. Ja jos tarve vaatii, virettä on helppo nostaa.

Esineruutua ollaan tehty hävyttömän vähän, joten ei juuri olla edettykään. Noah etsii mielellään ja tuo hyvin, muttei vielä älyä etsiä useampaa esinettä vientiä yksi kerrallaan näyttämättä. Tässä pieni näyte viimeisestä treenistä.

Henkilöhaku on hieman ottanut takapakkia Noahin liiallisen ystävällisyyden vuoksi. Tällä hetkellä harjoitellaan maalimiehellä käyttäytymistä liinassa eli itse etsintätyöskentelyyn pääsemme paneutumaan uudelleen vasta sitten kun herra oppii että maalimiestä haukutaan eikä nuolla ja pompita päällä  Eilinen treeni menikin sen suhteen jo todella hyvin. Ensimmäinen maalimies aiheutti pientä levottomuutta, muut sujuivat jo selvästi rauhallisemmassa mielentilassa. Ehkä me vielä ennen talvea päästään oikeastikin treenaamaan...

Noahista on myös selvästi tullut jätkä. Koipeahan se on nostanut puolivuotiaasta, mutta vasta viimeaikoina se on tajunnut jutun juonen eli merkkaamisen. Iso poika.

Tässä vielä muutama kuvakin..