Se on sitten kesä... ja KESÄLOMA! Helteetkin alkoivat juuri sopivasti samaan aikaan, joten meillä nautitaan kesästä täysin rinnoin.

Noah ei ole enää mikään pikkupoika

Vauhtia riittää ihan kotitarpeiksi, helteistä huolimatta

Jos ei Diivasta saa kaveria, yritetään leikkiä hevosten kanssa "Kato Ljufur, keppi"

"Okei, katotaan sitte"

"Pidä keppis, leikkimään en kyllä ala"

Uiminen on kesän number one hitti.. kuten aina. Noahilla se menee vain vähän överiksi. Se vain ui, ui ja ui.. kauas, kauas, kauas.. Tulee takaisin vasta kun kunto loppuu, jos silloin enää kykenee. Ei ole järin turvallista. Se myös karkailee uimaan jos vain haistaakin veden jossain. Ei kuule ei nää mitään muuta. Menee transsitilaan. Ei saa kontaktia. Narussa siis ui hän tätä nykyä

Tässä todellinen tilanne. Kaukana on ja kauemmas menee...

Diiva jaksaa puuhastella lumpeenlehtien noudon parissa

Kuvaan päässyt myös surullisen kuuluisa veneen kiinnityspoiju, josta pari kertaa viime kesänä joutui Diivan leuat irti vääntämään kun päättäväisesti yritti sitä rantaan tuoda

Turvallisia vesileikkejä varten on saunan takana vauvojen amme vedellä täytettynä. Pitäs varmaan hommata kunnon allas, niin kivaa se Noahin mielestä on..

Täällähän on jotain

Tadaa, Kivi!

Hah, sainpas sinut!

Ljufur on joutunut alistumaan ihottumaloimen pitämiseen. Ötököitä on ollut niin paljon kun alkukesä oli kohtuu kosteaa. Ihan tyytyväinen se on kun ei kutita. Yöt ovat olleet sisällä pahimpaan ötökkä aikaan ja mielellään ovat sisälle tulleetkin.

Juhannuksen viettoa

Mamman rakas vuonovalas

Nyt on taas kuivaa ja hiukka tuulistakin, eikä ötököistä tietoakaan... Jos ei paarmoja lasketa, eikä niitäkään mitenkään tuhottomasti ole. Omavalmiste ötökkämyrkky tehoaa ihan hyvin niihin ja Ljufurkin on saanut olla nakuna. Yöksi olen loimen heittänyt niskaan kun taas ovat saaneet tarhassa yöpyä.