Eipä ole ehtinyt juuri kirjoitella. Yritän siis korjata virheeni ja kertoa hieman kuulumisia viime viikoilta.

Uusi vuosi oli ja meni ilman sen suurempia ongelmia. Koirat ei paukkeesta ole millänsäkään, eikä Limppukaan suuremmin reagoi. Ljufur taas oli aika levoton ja stressaantunut. Ulkona selvästi kuitenkin rauhallisempi kuin sisällä. Yöllä kävin vielä puolenyön jälkeen tallissa tarkistamassa tilanteen ja Lupsun heinät oli koskematta. Aamuun mennessä oli kuitenkin syönyt. Uudenvuoden päiväkin meni hieman levottomissa merkeissä Lupsulla, mutta illalla jo oma iloinen itsensä.

Tänään on taas vesikeli, mutta onneksi on pidellyt myös pakkasia. Limpulla on ollut virtaa enemmän kuin laki sallii ja lenkit ovatkin olleet aika mahdottomia. Pukkeja ja sinkoiluja, jonka jälkeen perhanan mamma pyytää peruuttamaan ja silloinhan pienen pojan nenään tunkee väkisinkin herne, joka taas tarkoittaa lisää pukkeja ja sinkoiluja. Kyllähän se viimein antaa periksi ja rauhoittuu kävelemään kauniisti perässä, mutta... No, Limppu on Limppu!

Lupsukin on lenkillä intoutunut heittämään muutaman pikku pukin ja muutenkin on rentoutunut huomattavasti. Viimeksi haisteltiin ja nuuskuteltiin naapurin koirien jälkiä metsässä ja muutenkin meillä oli oikein mukava matka.

Koirilla on ollut lomaa harrasteista pari viikkoa ja sen kyllä huomaa. Intoa on taas enemmän kuin järkeä. Vaan hyvää loma tekee itse kullekin.

Diivan tytär Eijatuun Norma on astutettu 1.1.2009 uroksella Alpenhirts Tomtom. Toivottavasti pikku appelsiineja on tulollaan.

Diivan poijalle Eijatuun Nekkarille on tulossa ruotsista narttu Carnavals Mamma Mia. Samoin Alppikellon Arietta pohjoisesta Suomesta odottaa pääsyä vierailulle Aapon luokse. Mielenkiintoinen vuosi on tulossa!